Elämän Evästä Ry

MIKSI TÄMÄ YHDISTYS?

ELÄMÄN EVÄSTÄ RY:n näkynä on saada Jumalan Sana sinne missä sitä ei vielä ole ja levittää sitä sellaisessa muodossa, että sen saaja voi ymmärtää sen. Useasti on vastaamme tullut tilanne, että on innokkaita Sanan levittäjiä, mutta heiltä  puuttuu mahdollisuudet toimia näkynsä ja kutsunsa mukaan.

- ei ole materiaalia

- ei ole varoja

- ei ole tietoa mistä hyvän tasoista materiaalia saa

Laajojen jo olemassa olevien yhteyksien kautta tunnemme ison joukon tyttöjä ja poikia, miehiä ja naisia, eri kokoisia seurakuntia, jotka odottavat auttavaa kättä, että he voisivat voimakkaammin käyttää kirjallista materiaalia tavoittaessaan ihmisiä.

TARJOAMME HYVÄN SISÄLTÖISTÄ MATERIAALIA 

osallistumislahjaksi

- Leireille

- Pyhäkouluille

- Kaduille ja kujille

- Raamattuja ja Uusia testamentteja uskoontulleille

- Eri avustus ryhmille

- Ruoka-apu työssä jaettavaksi

KYLVÖTYÖTÄ JOKA EI JÄÄ VAILLE HEDELMÄÄ!

Kehitämme myös uutta painettavaa materiaalia koko ajan. Etsimme uusia tapoja tavoittaa ihmisiä. Jaamme kirjoja, lastenraamattuja, evankeliointimateriaalia ja Raamattuja (jotka sisältävät sisältöä  valaisevat johdannot, jotta aivan asialle vieraatkin voivat päästä ymmärtämään Jumalan suuren suunnitelman itseään kohtaan).

Olemme avanneet myös Youtubeen oman kanavan (klikkaa kuvalinkkiä), josta löytyy puheita, todistuksia ja keskusteluohjelmia. Ohjelmien kautta ihmiset voivat tulla kosketuksiin hengellisten asioiden kanssa, kokea pelastuksen ja hyvää sisältöä joissa opastetaan kuinka päästä eteenpäin ja kasvamaan uskossa. 

”Sillä niinkuin sade ja lumi, joka taivaasta tulee, ei sinne palaja, vaan kostuttaa maan, tekee sen hedelmälliseksi ja kasvavaksi, antaa kylväjälle siemenen ja syöjälle leivän, niin on myös minun sanani, joka minun suustani lähtee: ei se minun tyköni tyhjänä palaja, vaan tekee sen, mikä minulle otollista on, ja saa menestymään sen, mitä varten minä sen lähetin.”-Jesaja 55:10-11 

”Ja kun hyvää teemme, älkäämme lannistuko, sillä me saamme ajan tullen niittää, jos emme väsy.” -Gal 6:9

Voit tiedustella toiminnastamme meiltä puhelimitse, sähköpostilla, tekstiviestillä tai tulla tapaamaan.

TOIMINNANJOHTAJA

Tapani Rautalahti pastori, Puh 040-5007002, t.rautalahti@gmail.com

ELÄMÄN EVÄSTÄ RY

Mejerintie 14, 34800 Virrat

elamanevasta@gmail.com

Pankkiyhteys OP Virrat 

FI69 5524 0320 0931 94

Yhteensä:
    Kassalle
    Lisätty ostoskoriin