Yritysinfo

Mahdollisuus vaikuttaa!

Nykyisin puhutaan paljon huonojen ruokailutottumusten haitallisista vaikutuksista terveyteemme, mikä on varmasti aiheellista. ”Mitä syöt, sellainen olet.” sanotaan.

Kuinka paljon jaksetaan muistaa, että myös hengelliset ”ruokailutottumukset” muuttavat ja vaikuttavat hengelliseen kehitykseemme ja käsityskykyymme.

Tahdomme jälleen tarjota Sinulle ravitsevan ruokapöydän hyvien hengellisten kirjojen äärellä. Kustantamamme kirjat ovat valittu huolella, että Jumala voisi osaltaan niidenkin kautta tehdä meidät ”valmiiksi palveluksen työhön” Jumalan armeijassa.

esim. ”Haaste joka lähtee sydämestä” kirja voi mullistaa Sinun käsityksesi lähetystyöstä. Samoin Jumalan kenraalien opetuskirjat, innoittavat ja opastavat haasteellisella rukouksen alueella.

Jes. 60:1 ”Nouse, ole kirkas, sillä sinun valkeutesi tulee, ja Herran kunnia koittaa sinun ylitsesi.”

Tapani Rautalahti

Kristillinen Kirja- ja Musiikki Kustannus on lähetystyötä tukeva yritys. Tuemme säännöllisellä kannatuksella kuukausittain lähetystyötä seuraavissa kohteissa. Jokaisessa ulkomaan kohteessa tukemme on suunnattu alueille jossa ennen ei ole evankeliumia julistettu. Toivomme että voit olla rukouksin mukana, rukoilemassa näiden työkenttien puolesta.

Espanja / yhteyshenkilö Olavi Eskola, Torrevieja
Suomi / yhteyshenkilö Markus ja Minna Sainio, Lohja
Intia / yhteyshenkilö Väinö Viikilä