Muurinmurtaja - Harri Lampinen

Televisiopaimen:

Televisio on minun paimeneni. Minulta puuttuu kaikki hengellinen. Mukavassa nojatuolissa TV saattaa minut lepäämään illat pitkät. En voi tehdä mitään sieluni autuuden hyväksi, koska se vie kaiken vapaa-aikani. Televisio estää minua tekemästä velvollisuuttani kristittynä, koska se tuo niin paljon kiehtovaa ohjelmaa, jota en voi olla katselematta. Se suuntaa mieleni ja ajatukseni tämän maailmaan asioihin ja estää minua rukoilemasta ja tutkimasta Jumalan Sanaa. Se pitää minut kaukana Jumalan huoneesta ja pyhien seurakunnasta.

Vaikka eläisin satavuotiaaksi, tahtoisin aina viipyä katselemassa TV:tä. Niin kauan kuin elän katson sitä, sillä se on aina lähellä sydäntäni. Sen ääni ja kuvat viihdyttävät minua jatkuvasti, aina vanhuuteen asti. Se ruokkii runsaasti minun lihallista mieltäni ja kattaa viettelysten pöydän minun eteeni. Se täyttää minun sieluni ja mieleni ajatuksilla ja kuvilla, jotka ovat kaukana JUmalan valtakunnasta, ja täyttää sydämeni tämän maailman saastalla.

Mikään hyvä ei voi seurata minun elämäni päivinä, koska TV ei anna minulle aikaa etsiä ja kysyä Jumalan tahtoa. Ja niin saan asua paholaisen saastuttamassa kodissa elämäni loppuun asti, ellen saa silmiäni auki ja tee tosi parannusta.

Kirjasessa 30 sivua.

Kustantaja: Kkjmk Oy

Hinta: 2.00 € 4.00 €
Tuotekoodi: 100089
Koko: 12x17cm

 

 
Muurinmurtaja - Harri Lampinen